Affiliate Partner Program

A Limba.com Európa legnagyobb szállás rezervációs rendszerei közé tartozik. Jelenleg a kínálatában több mint 12000 szállás található, melyekkel szerződéses viszonyban van és a legjobb árakat garantálja. A világ többi rezervációs rendszerétől abban külömbözik, hogy a hotelek kínálatán kívül egyúttal ugyan olyan hangsújjal magában foglalja a kisebb szállások széles kínálatát is – panziókat, apartmannokat, privátokat, fizetővendégláto helyeket. Az árak ezeken a kisebb szálláshelyeken lényegesen alacsonyabb szinten vannak, mint a hotel típusú szállásoknál.
Ennek köszönhetően Önök a többi rezervációs rendszerrel összehasonlítva jobb „konverziós arányt“ érhetnek el azok a kliensek megszólításánál, akik éppen a kisebb, privát, szálláshelyeket részesítik előnyben.

Az "Affiliate program" fő jellemzői:
* 12000 szerződéses viszonyban levő szálláshely
* 20 nyelvben megjelentetett kínálat
* az összes nyelvverzióban az árakat a helyi /vagy akármely más/ pénznemben jelenteti meg
* az Affiliate partenreink rendelkezésére áll a teljes adatbázis, amely a Limba.com-on van megjelentetve. Az adatbázisból a partnerek saját szükségeik és preferenciáik szerint további kereséseket és válogatásokat tudnak létesíteni.
* 5% jutalék a generált forgalomból. A teljes kliensel történő intézkedést a Limba.com végzi el.
* a jutalékot az Affiliate partnerek havonta számlázzák
* mindeggyik Affiliate partner számára rendelkezésre áll egy saját Privát felület, melyen napi alapon követheti a konverziók, jutalékok és egyéb fontos mutatók alakulását.

A regisztráció után megkapja a belépést a privát felületére és Ön kiválaszthatja mely formában akar velünk együttműködni.

Az együttműködés három formája lehetséges, melyek kombinálhatók:

1. HTML link: ez a legegyszerűbb és leggyakrabban használt együttműködési forma. A privát felületén generálja ki a szükséges url címeket, amelyeket elég behelyezni az Ön honlapjára. A generált url cím mindig tartalmazza a pageid paramétert, amely az Ön honlapjáról a Limba.com-ra érkező kliensek azonosítására szogál. A rendszer megengedi a linkeket nemscak a Limba.com fő belépési lapjára irányozni, hanem akármelyikre azokbó a több ezer speciális lapból, melyek turisztikai régiókra, városokra, sí-terepekre vagy pl. nyári úticélokra specializáltak.

2. Search Widget: A widget egy kis felület amely a Limba.com kínálatát mutatja, és amely behelyzhető az Ön honlapjára. A tematikus lap nyitásánál elég a widgetet hívni a célország paraméterrel és a kívánt helységet leíró kulcsszóval (a 'destination' paraméter szolgál ehhez) - pl. Magas Tátra, Balaton, Prága, Toszkána... A kliensnek a „Keresd!“ gomb lenyomása után egyenesen az adott helységben található szabad szállások kínálata nyílik. Az Ön kliense a pageid paraméter segítségével van azonosítva.

3. iFrame implementáció: Az iFrame segítségével a Limba.com egész kínálatát behelyezheti az Ön honlapjára. Ennek a megoldásnak az előnye az, hogy a kliens az Ön honlapján megjelentetett, iFrame-ben kiválasztott helyszínnél azonnal látja a hozzá tartozó legnépszerűbb, legjobban értékesített szálláshelyeket.

Ha szeretnének velünk újraértékesítőkent együttműködni, kérjük regisztráljanak: